Centrul de informare turistică Năvodari

Cine suntem

Suntem Centrul de Informare Turistică Năvodari și suntem aici pentru a vă ghida în aventura dumneavoastră pe litoralul Mării Negre!

Situați în inima stațiunii Mamaia Nord, suntem centrul de resurse și informații pentru a vă face șederea aici plăcută și memorabil.

Cine suntem

Suntem Centrul de Informare Turistică Năvodari și suntem aici pentru a vă ghida în aventura dumneavoastră pe litoralul Mării Negre!

Situați în inima stațiunii Mamaia Nord, suntem centrul de resurse și informații pentru a vă face șederea aici plăcută și memorabilă.

Informare turistica

Ce servicii oferim?

De la plajele aurii și la zonele de agrement până la monumentele istorice și traseele naturale, vă oferim detalii despre tot ce trebuie să vedeți și să experimentați în Navodari și în împrejurimi.

Vă ajutăm să găsiți cele mai bune opțiuni de cazare în funcție de preferințele dumneavoastră și de bugetul disponibil.

De la restaurante tradiționale românești până la localuri moderne și terase pe plajă, vă ghidăm către cele mai bune experiențe culinare din Mamaia Nord.

Vă ținem la curent cu evenimentele culturale, sportive și de divertisment din zonă, astfel încât să nu ratați nicio oportunitate de distracție.

De la rutele către și dinspre Navodari până la informații despre închirierea de mașini sau taxiuri, vă ajutăm să vă planificați călătoria și deplasările în mod eficient.

Centrul de informare turistica navodari

echipa

structura organizationala

Dianne Russell
Founder
Cody Fisher
Designer
Mary Simmons
Support

Parteneri

Lost your password?