bine ați venit

OMD
Destinatia ta preferata de vacanta

Suntem o organizație dedicată dezvoltării și promovării Stațiunii Mamaia Nord ca una dintre cele mai atractive destinații turistice de pe litoralul Mării Negre. Având în vedere obiectivele noastre clare și ambițioase, ne propunem să transformăm această zonă într-un loc de neuitat pentru turiștii care ne vizitează.

Cu un angajament ferm față de dezvoltarea sustenabilă și promovarea turismului responsabil, OMD Mamaia Nord este partenerul perfect pentru călătoria ta pe litoralul Mării Negre.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie minunată și să descoperiți frumusețea și farmecul Stațiunii Mamaia Nord!

Mirela Matichescu

Manager OMD Mamaia Nord

dezvoltare durabilă

Obiectivele omd

Valorificarea potențialului turistic

Focusul nostru este valorificarea deplină a potențialului turistic unic al Stațiunii Mamaia Nord. Aici, oaspeții noștri pot descoperi o combinație perfectă între frumusețea naturală a plajelor și bogăția culturală a zonei, oferindu-vă o experiență de vacanță autentică și memorabilă.

Promovarea atracțiilor naturale și culturale

Mamaia Nord este bogată nu doar în frumusețe naturală, ci și în patrimoniu cultural și istoric. Prin intermediul campaniilor noastre de promovare, ne angajăm să evidențiem aceste atracții unice, precum și evenimentele culturale și tradițiile locale, pentru a oferi o experiență completă turiștilor noștri.

Consolidarea brandului turistic

Prin campanii de marketing inovatoare și colaborări strategice, ne dorim să atragem atenția asupra farmecului unic al zonei noastre. Astfel ne propunem să consolidăm notorietatea brandului turistic al Stațiunii Mamaia Nord, transformând-o într-o destinație de referință în industria ospitalității.

Creșterea duratei sejurului și a numărului de turiști

Cu o gamă largă de facilități și activități recreative, ne propunem să extindem durata sejurului turiștilor și să atragem un număr mai mare de vizitatori în Stațiunea Mamaia Nord. Prin diversificarea ofertei de divertisment și facilităților de cazare, dorim să creștem satisfacția și fidelitatea oaspeților noștri.

Sprijin pentru dezvoltarea turistică regională

Ne implicăm activ în elaborarea și implementarea strategiilor de dezvoltare turistică la nivel național, regional și local, pentru a asigura un cadru favorabil pentru creșterea sustenabilă a turismului în regiunea noastră. Colaborăm strâns cu autoritățile locale și cu sectorul privat pentru a identifica oportunități de creștere și inovare.

Diminuarea sezonalității activității turistice

Conștienți de provocările legate de sezonalitatea turismului, ne străduim să identificăm și să implementăm măsuri eficiente pentru a menține activitatea turistică pe tot parcursul anului. Promovăm evenimente și pachete turistice speciale în extrasezon pentru a atrage vizitatori și în afara sezonului estival.

Promovarea durabilității și eficienței întreprinderilor turistice

Ne angajăm să sprijinim întreprinderile turistice locale pentru a promova practici durabile și eficiente. Oferim consultanță și resurse pentru îmbunătățirea serviciilor și infrastructurii, contribuind la creșterea calității și sustenabilității ofertei turistice.

Organizarea și promovarea evenimentelor

Ne implicăm activ în organizarea și promovarea evenimentelor locale și regionale care să atragă turiști și să contribuie la animarea stațiunii. De la festivaluri culturale și sportive până la târguri gastronomice și concerte, ne asigurăm că oferta noastră de evenimente este diversă și atrăgătoare.

Identificarea de resurse financiare pentru proiecte noi

Suntem dedicați în identificarea și obținerea de resurse financiare necesare pentru dezvoltarea și implementarea unor proiecte noi și inovatoare în domeniul turismului. Colaborăm cu organizații internaționale, guvernamentale și non-guvernamentale pentru a accesa fonduri și granturi destinate creșterii industriei turistice.

perspectiva

OMD

Despre OMD

Organizația de Management a Stațiunii Mamaia Nord se angajează să ofere o experiență turistică de neuitat, bazată pe servicii de calitate, pe dezvoltarea durabilă și pe promovarea atracțiilor naturale și culturale ale stațiunii. Ne propunem să creăm un mediu prietenos și sigur pentru vizitatori, susținând dezvoltarea economică și socială a comunității locale și promovând turismul responsabil.

Misiunea Organizației de Management a Stațiunii Mamaia Nord este să creeze și să promoveze o experiență turistică de neuitat și să oferim turiștilor o destinație de primă clasă, în care serviciile de calitate și mediul prietenos să se îmbine perfect cu frumusețea naturală a stațiunii.

Ne asumăm responsabilitatea de a conserva și de a proteja atracțiile naturale și culturale ale stațiunii Mamaia Nord pentru generațiile viitoare. Astfel, suntem implicați în proiecte și inițiative care vizează reducerea impactului asupra mediului și promovarea unei abordări responsabile a turismului.

Pe lângă protejarea mediului, misiunea noastră implică și susținerea dezvoltării economice și sociale a comunității locale. Ne angajăm să lucrăm împreună cu autoritățile locale, cu antreprenorii și cu locuitorii pentru a crea oportunități de angajare și pentru a contribui la creșterea calității vieții în zonă.

Ne dorim ca Stațiunea Mamaia Nord să devină destinația preferată a turiștilor din întreaga lume, recunoscută pentru plajele sale magnifice, pentru atmosfera vibrantă și pentru serviciile de înaltă calitate.

Ne angajăm să dezvoltăm stațiunea într-un mod sustenabil, respectând mediul înconjurător și conservând patrimoniul cultural și natural al zonei. Vrem să fim un exemplu de excelență în industria turistică, inspirând alți operatori să urmeze aceleași principii de dezvoltare durabilă și responsabilitate socială.

Vrem ca Stațiunea Mamaia Nord să fie percepută nu doar ca o destinație de vacanță, ci și ca un loc în care vizitatorii se simt bineveniți și în care se întorc cu plăcere de fiecare dată.

Prin urmare, avem în vedere dezvoltarea și promovarea unei game diversificate de activități și evenimente, care să ofere oportunități unice de relaxare și distracție pentru toți vizitatorii noștri.

echipa

structura organizationala

Dianne Russell
Founder
Cody Fisher
Designer
Mary Simmons
Support

Parteneri

Lost your password?